Directeur gezocht!

Allente zoekt voor openbare jenaplanschool De Carrousel/De Fonkelsteen (twee locaties met 250 kinderen) in Heerhugowaard een energieke, gepassioneerde en verbindende directeur met managementkwaliteiten en affiniteit met uitdagend onderwijs.

Op De Carrousel/De Fonkelsteen gaat het onderwijs verder dan het hoofdzakelijk aanleren van schoolse kennis en vaardigheden. Er is veel aandacht voor zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en leren rekening houden met elkaar. Individueel en samen ontdekken kinderen hun talenten. Zo worden zij voorbereid op een zelfstandige, sociale rol in de maatschappij. Naast het onderwijs wordt er op de locaties ook peuteropvang en buitenschoolse opvang aangeboden.

De Carrousel / De Fonkelsteen is een openbare jenaplanschool – een school waar je leert samenleven. De kernwaarden van onze school zijn de uitgangspunten van het Jenaplan (samen leren = samen spelen, werken, spreken en vieren), Ontwikkelingsgericht en Kritisch. Wij verwachten van een nieuwe directeur affiniteit met deze kernwaarden en zijn nieuwsgierig naar de wijze waarop jij hier invulling aan zou geven.

Als directeur van De Carrousel/De Fonkelsteen ben je integraal verantwoordelijk voor de aansturing van beide locaties. Er is een uitgebreide ondersteuning vanuit het centraal bureau, directie-ondersteuner en het team. Je doet het samen! Samen met het team geef je het jenaplan een nog steviger karakter. Je bent de spin in het web om de nieuwbouwplannen voor te bereiden en te realiseren in onze aanstaande nieuwbouw.

Nieuwsgierig naar deze functie?
Meer info vind je hier: Allente vacature directeur Carrousel en Fonkelsteen
 
Cookie instellingen