Nieuwbouw


Stand van zaken


Op 6 oktober schreven wij aan het slot van de eerste brief over de nieuwbouwplannen u te zullen infomeren bij nieuwe informatie. En er ís nieuwe informatie, en wel héél hoopgevende!

Allereerst … Het professioneel gemaakte filmpje van 1.30 minuut over de wensen voor nieuwbouw van de Carrousel en Fonkelsteen was op tijd klaar! U kunt het onderaan dit bericht bekijken.

Dinsdagavond 25 oktober mochten Inge de Groot en Fred Wapstra voor de Raadscommissie en de wethouder gebruik maken van ‘inspreekrecht’. Daar staat standaard 5 minuten voor. En een kort filmpje zegt dan veel meer dan duizend woorden. Raadsleden gaven aan deze vorm van betrokkenheid zeer te waarderen. De wethouder gaf voor de Raadscommissie aan deze plannen te omarmen, vooral door het door ons verwoorde brede maatschappelijk wijk belang.

Al op 9 november vergadert de voltallige gemeenteraad over de vaststelling van de begroting 2023. Hier is onze nieuwbouw een onderdeel van. Die avond weten we of we het proces van nieuwbouw kunnen gaan starten!

Duimt u met ons op 9 november mee?
 
Cookie instellingen