Welkom terug

We zijn weer begonnen! 
Maandag 23 augustus was 
de start van schooljaar 2021-2022. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en weer zin heeft om te beginnen.   

 

Heeft u onze Facebook gevolgd? Dan heeft u vast gezien dat de leerkrachten ook allemaal een gele ballon mee hadden op hun vakantie. (Alle foto’s staan op de laatste pagina van deze Binnenkomer.) De kinderen hadden in de laatste schoolweek ook allemaal een gele ballon gekregen om samen met de ballon op de foto te kunnen. Hebben jullie de foto's allemaal al gemaild naar de leerkracht(en)? We zijn erg benieuwd en vinden het leuk om de startweek ook aandacht te geven aan deze foto`s, dus heeft u nog een foto? Mail deze dan nog gerust! 
 

Ouders in de school 

We zijn bezig met een plan om weer in school te ontvangen. Denk aan de omgekeerde oudergesprekken, hulpouders in de bibliotheek, gastlessen tijdens ons schoolthema “beroepen”, de inloop enz.  
 
Aangezien wij op dit moment nog wachten op de nieuwste protocollen voor het basisonderwijs kunnen wij u nu nog niet geheel over informeren. In het volgende Binnenkomertje leest u hier meer over.   
 

Dit betekent dat wij dit schooljaar in ieder geval nog starten met het afscheid nemen op het plein en ouders bij het brengen en halen dus niet de school ingaan. Wel zullen we direct weer starten met groepsdoorbroken werken, het gemengd buiten spelen en staat  het  schoolreisje begin dit schooljaar gepland. Deze regels waren vlak voor de  zomervakantie al  versoepeld en daar zijn wij als team enorm blij mee!  

Cookie instellingen