Opvang

BSO genoeg te beleven voor iedereen!

Voor en na schooltijd kun je bij Babbels in een ontspannen sfeer een spelletje doen, een boek lezen of even lekker chillen. Bij Babbels hebben we geen televisie of computers. In plaats daarvan doen we elk dag leuke activiteiten met de kinderen. Er zijn allerlei verschillende uitdagende hoeken waar je kunt spelen en ontdekken. Wat dacht je van een beautyhoek, een verfhoek en zelfs een laboratorium?! Kom en experimenteer. Laat je uitdagen door jouw vaardigheden en creativiteit en ga meteen aan de slag. Dat kan bij Babbels.

Elke dag is er een gevarieerd programma. Vanzelfsprekend aangepast aan de leeftijd en interesses van de kinderen. 
Genoeg te beleven voor iedereen!

De voorschoolse en naschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van de basisschool. De groepsgrootte is maximaal 20 kinderen met twee pedagogisch medewerkers.

Babbels biedt de opvang veelal in het schoolgebouw aan en waardoor er een nauwe samenwerking met de school is. Zit uw kind op een school waar geen BSO-locatie van Babbels gevestigd is? Geen probleem. Wij halen de kinderen van school met onze eigen ophaalservice.

Goed om te weten:
Bij Babbels halen we de kinderen op van school
Babbels heeft ook een thuisbrengdienst 
Op alle locaties van Babbels bieden we verse avondmaaltijden  aan.
Zwemles? Dat kan via Babbels.
Kinderen van de BSO kunnen zich een aantal keer per jaar inschrijven voor de naschoolse activiteiten in samenwerking met school en Cool. De docenten van Cool komt naar de locaties van Babbels toe. 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek?
Neem contact op met ons kantoor: 072-5345550 | [email protected]
Cookie instellingen