Peuterspeelzaal

De leerzame opstap naar de basisschool!

Bij de Carrousel/Fonkelsteen kunt u kiezen voor één of meer ochtenden bij Allente peuteropvang, die tevens een VVE locatie is voor kinderen die bijvoorbeeld wat extra ondersteuning kunnen gebruiken bij hun (taal)ontwikkeling.

Bij Kinderopvang Babbels kan uw peuter terecht voor (flexibele) peuteropvang voor de hele dag. Ze bieden tevens voorschoolse en naschoolse opvang voor uw kind(eren). Met de waarden van het jenaplan is er optimale afstemming met opvang en onderwijs door o.a. samen buiten te spelen, samen feesten te vieren en samen te werken aan thema’s. Kinderen van 2-4 jaar krijgen de kans om te ontdekken en zich te ontwikkelen op de peuteropvang.

De Carrousel/Fonkelsteen is volop in beweging om een breed aanbod te kunnen bieden. Daarom zijn we verheugd om te vertellen dat de bouwstenen voor een Integraal Kindcentrum (IKC) na de kerstvakantie gelegd worden. In een IKC bieden we onder 1 dak naast onderwijs, ook opvang voor kinderen van 2 –13 jaar. Met dit Integrale Kindcentrum kunnen we invulling geven aan een doorgaande leerlijn en op deze manier nog beter werken aan de ontwikkeling van kinderen in een vroeg stadium.

Op deze manier bereiden peuters zich spelenderwijs voor op de basisschool. Door de samenwerking kunnen we elkaar versterken en nog beter invulling geven aan de ontwikkeling van uw kind(eren).We kunnen ons voorstellen dat ubehoefte heeft aan meer informatie. Dan kunt u uiteraard bij 1 van deze samenwerkingspartnersterecht. We helpen u graag.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek? 
Allente kinderopvang: 0226-320208 | Kinderopvang Allente locatie Carrousel
Babbels kinderopvang: 072-5345550 | [email protected]

Klik hier voor meer informatie over peuteropvang De Carrousel.

 
Cookie instellingen